Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Coolmax maski, roiske *POISTO*PikkuLillin aikuisten kangasmaski on valmistettu kaksinkertaisesta antibakteerisesta Coolmax Fresh polyesteri neuloksesta. Maskissa on aukko lisäsuojan laittamista varten. Asettele maskin yläreunassa oleva taitos nenän päälle, jolloin maski istuu tiiviisti kasvoille.

Pese maski aina käytön jälkeen. Maski voidaan pestä pesukoneessa 60-90 °C (kankaat saattavat haalistua) tai kiehauttaa kattilassa. Pese maski ennen ensimmäistä käyttöä.

Maski saattaa suojata katu- ja siitepölyltä, mutta ei anna suojaa viruksia vastaan. Maski saattaa suojata pisaratartunnalta muita, jos olet oireeton kantaja. Kasvomaski voi myös vähentää kasvojen turhaa koskettelua.

Kuminauha saattaa haurastua jatkuvassa kuumassa pesussa. Kuminauha on helposti itse vaihdettavissa ja voit tilata kuminauhaa myös erikseen metreittäin. Maskeissa on valmiina pitkä kuminauha jolloin voit solmia kuminauhat pään taakse. Jos haluat korvien takaa menevät kuminauhat, säädä kuminauhat sopiviksi, tee tiukka solmu ja leikkaa ylimääräiset nauhat pois. Voit pyöräyttää solmukohdan maskin sisään jolloin se ei jää painamaan korvan taakse.

Kankaan kuvioiden kohdistus vaihtelee. Viimeisessä kuvassa on maskeja eri kohdistuksilla. Voit laittaa tilauksen lisätietokenttään toivetta kohdistuksesta. Esim. mahdollisimman tumma/vaalea tai paljon sinistä/oranssia. Toteutamme toiveet saatavuuden mukaan. 

Ota yhteyttä, jos tarvitset pienempiä maskeja tai et löytänyt sopivaa kuosia. 

Huom! Maski on hygieniatuote, joten sillä ei ole palautusoikeutta.

Huomioi:

  • PikkuLillin kangasmaskit eivät ole henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: maskit eivät anna käyttäjälleen suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.

  • Älä koskettele maskia käytön aikana. Maskin koskettelu lisää epäpuhtauksien määrää hengitysteiden edessä, jolloin tuotteesta voi olla käyttäjälle haittaa.

  • Liian tiivis maski voi myös aiheuttaa terveyshaittoja etenkin, jos henkilöllä on sydän- tai verenkiertotauteja, astmaoireita tai keuhkoahtaumatauti.

  • Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.

  • Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia. Pysy kotona ja hoida vain välttämätön asiointi kaupassa. Jos olet karanteenissa, älä poistu kotoa. Pidä 1-2 metrin etäisyys muihin ihmisiin ja pese kädet saippualla.

  • Pese maski ennen ensimmäistä käyttöä

  • Pue puhdas maski puhtain käsin.

  • Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana

  • Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen.

Tuote: 978459

Hinta:5.50 €13.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Roiske

Lisätiedot

Toimitusaika: Heti valmis toimitettavaksi
Materiaali: 100% polyesteri, Coolmax Fresh
Pesu: 60-90 astetta